Jätä tarjous- tai soittopyyntö

Täyden palvelun painotalo Lahdessa

M&P Paino Oy on vuonna 1988 perustettu täyden palvelun painotalo. Toimimme Lahdessa palvellen painotuotteiden tilaajia ympäri Suomen. Asiakkainamme on niin yrityksiä, yhdistyksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Painotuotteitamme tilaavat säännöllisesti esimerkiksi huonekaluteollisuus, Lahden kaupunki ja paikalliset mainostoimistot.

Tutustu referensseihimme

Asiantuntemus avuksi painotuotevalintoihin

Kolme vuosikymmentä painoalalla tarkoittaa kokemusta erityyppisistä painotöistä, parhaista painotekniikoista ja asiakkaiden tarpeista. Erikoisosaamistamme kannattaa hyödyntää painotuotteen suunnittelusta lähtien, jolloin turhia virheitä ei pääse syntymään. Meille on tärkeää, että valmis painotuote vastaa kaikilta osin tilattua työtä. Useita vuosia jatkuneet asiakassuhteemme ovat merkki tyytyväisyydestä työmme laatuun.

Painotyön valinnassa kokemus ykkösenä

Voiko hinta olla ainoa valintaperuste painotalon valinnassa? Mielestämme ei. Jos asiaa miettii vähän pidemmälle, hinnan rinnalle vähintään yhtä tärkeäksi nousevat ammattitaito, kokemus ja luotettava palvelu. Rahaa voi hukata suuriakin summia vaikkapa hutiin menevässä paperivalinnassa tai toimitusajan viivästymisessä. M&P:n on turvallinen valinta painokumppaniksi – laatuumme ja palveluumme voit huoletta luottaa!


Laatutekijät kunnossa

Laadunhallintaa varten M&P Paino Oy:lle on myönnetty Graafinen Teollisuus ry:n laatusertifikaatti vuonna 2013. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän kuormitusta luonnolle. Käytössämme on ympäristömerkki, jonka painatamme mielellämme myös sinun painotuotteeseesi kertomaan luontoystävällisistä valinnoista.

  • Siirryimme ympäristöystävälliseen kemiattomaan painoprosessiin vuonna 2011.
  • Offsetpainossa käytämme ainoastaan kasvispohjaisia painovärejä.
  • Käyttämistämme papereista yli 97 % on ympäristöystävällisiä ja täyttävät Joutsenmerkin vaatimukset.

FSC® (Forest Stewardship Council)

The Forest Stewardship Council® (FSC) on riippumaton, voittoa tavoittelematon, hallituksista riippumaton organisaatio, joka on perustettu tukemaan ympäristöystävällistä, sosiaalisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsänhoitoa. FSC:n visiossa maailman metsät tyydyttävät nykyisen sukupolven sosiaaliset, ekologiset ja taloudelliset oikeudet ja tarpeet haittaamatta tulevia sukupolvia.

PEFC

PEFC Council (the Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes) on maailmanlaajuinen organisaatio. PEFC-sertifikaatti takaa, että käyttämäsi paperi on valmistettu pelkästään kestävän kehityksen periaatteiden mukaan hoidetuista metsistä metsävaroja ja metsien asukkaiden taloudellisia ja sosiaalisia etuja kunnioittaen.