Jätä tarjous- tai soittopyyntö

Täyden palvelun painotalot Lahdessa ja Mikkelissä

M&P Paino on vuonna 1988 perustettu täyden palvelun painotalo ja nykyisin olemme osa Teroprint Oy:tä. M&P Paino toimii Lahdessa ja Teroprint Mikkelissä palvellen painotuotteiden tilaajia ympäri Suomen. Asiakkainamme on niin yrityksiä, yhdistyksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Painotuotteitamme tilaavat säännöllisesti esimerkiksi huonekaluteollisuus, Lahden kaupunki ja paikalliset mainostoimistot.

Tutustu referensseihimme

Asiantuntemus avuksi painotuotevalintoihin

Kolme vuosikymmentä painoalalla tarkoittaa kokemusta erityyppisistä painotöistä, parhaista painotekniikoista ja asiakkaiden tarpeista. Erikoisosaamistamme kannattaa hyödyntää painotuotteen suunnittelusta lähtien, jolloin turhia virheitä ei pääse syntymään. Meille on tärkeää, että valmis painotuote vastaa kaikilta osin tilattua työtä. Useita vuosia jatkuneet asiakassuhteemme ovat merkki tyytyväisyydestä työmme laatuun.

Painotyön valinnassa kokemus ykkösenä

Voiko hinta olla ainoa valintaperuste painotalon valinnassa? Mielestämme ei. Jos asiaa miettii vähän pidemmälle, hinnan rinnalle vähintään yhtä tärkeäksi nousevat ammattitaito, kokemus ja luotettava palvelu. Rahaa voi hukata suuriakin summia vaikkapa hutiin menevässä paperivalinnassa tai toimitusajan viivästymisessä. M&P:n on turvallinen valinta painokumppaniksi – laatuumme ja palveluumme voit huoletta luottaa!


Laatutekijät kunnossa

Laadunhallintaa varten M&P Painolle on myönnetty Graafinen Teollisuus ry:n laatusertifikaatti vuonna 2013. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän kuormitusta luonnolle.

  • Siirryimme ympäristöystävälliseen kemiattomaan painoprosessiin vuonna 2011.
  • Offsetpainossa käytämme ainoastaan kasvispohjaisia painovärejä.
  • Käyttämistämme papereista yli 97 % on ympäristöystävällisiä ja täyttävät Joutsenmerkin vaatimukset.