Vihreät arvot

Luonto on meille tärkeä asia ja pyrimme kaikissa toimissamme vastuullisuuteen. Olemme siirtyneet ympäristöystävälliseen kemiattomaan painoprosessiin vuonna 2011.

Offsetpainossa käytämme ainoastaan kasvispohjaisia painovärejä.

Käyttämistämme papereista yli 97 % on ympäristöystävällisiä, Joutsenmerkkivaatimukset täyttäviä sekä PEFC- ja FSC-sertifioituja paperilaatuja.

Tavoitteemme on palvella teitä aina siten, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän kuormitusta luonnolle.

FSC® (Forest Stewardship Council) The Forest Stewardship Council® (FSC) on riippumaton, voittoa tavoittelematon, hallituksista riippumaton organisaatio, joka on perustettu tukemaan ympäristöystävällistä, sosiaalisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsänhoitoa. FSC:n visiossa maailman metsät tyydyttävät nykyisen sukupolven sosiaaliset, ekologiset ja taloudelliset oikeudet ja tarpeet haittaamatta tulevia sukupolvia.
PEFC PEFC Council (the Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes) on maailmanlaajuinen organisaatio. PEFC-sertifikaatti takaa, että käyttämäsi paperi on valmistettu pelkästään kestävän kehityksen periaatteiden mukaan hoidetuista metsistä metsävaroja ja metsien asukkaiden taloudellisia ja sosiaalisia etuja kunnioittaen.